NBA

Μπακς- Μάτζικ 67-50 (ημίχρονο): Όργια Γιάννη, βάσεις πρόκρισης (Vid)

Με τον Γιάννη να κάνει πράματα και θάματα οι Μπακς δείχνουν να καθαρίζουν τη νίκη/πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγούνται 67-50
Μπακς- Μάτζικ 67-50 (ημίχρονο): Όργια Γιάννη, βάσεις πρόκρισης (Vid)

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά της Ανατολής βρίσκονται οι Μπακς αφού προηγούνται με 67-50 στο ημίχρονο της Μάτζικ. Εκπληκτικός ο Γιάννης με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Μπακς έχουν βάλει τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση αφού έχουν ήδη διαφορά στο ημίχρονο του Game-5. Ο Αντετοκούνμπο με 22 πόντους (8/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/3 βολές κι ακόμα 9 ριμπάουντ είναι ασυναγώνιστος.

Το Μιλγουόκι από τα μέσα της 2ης περιόδου άρχισαν να εξαφανίζονται από τα μάτια των αντιπάλων τους.

To Ορλάντο, αφού πρώτα έκλεισε τη διαφορά, στο τελευταίο 4λεπτο της πρώτης περιόδου, άρχισε να απειλεί τους Μπακς. Με τον Τέρενς Ρος να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός, έφερε τον αγώνα στα ίσα (28-28) στο πρώτο τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου.

Οχτώ πόντοι από τον Αντετοκούνμπο και ένα τρίποντο από τον Μπρουκ Λόπεζ έφεραν το Μιλγουόκι στο 39-31. Μέχρι εκείνο το σημείο (7΄34”” για το τέλος του ημιχρόνου) ο Γιάννης είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ. Και μεγάλη συμπαράσταση από τον Μπρουκ Λόπεζ.

Σα να λέμε ότι ο Γιάννης… αγρίεψε. Και δεν τον σταματούσαν ούτε με φάουλ

Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, το Μιλγουόκι πήγε και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο (54-42). Κι άρχιζε να βάζει τις βάσεις για τη νίκη και την πρόκριση.

Πλέον οι Μπακς δεν κοίταξαν πίσω τους…

Στην πρώτη περίοδο οι Μπακς προηγήθηκαν με 26-21.

Μπορείτε με ένα κλικ να παρακολουθήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του NBA την διακύμανση του σκορ και τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης.

Δείτε μια ωραία προσπάθεια του Γιάννη

Που ήταν αρκετά αγριεμένος…

Εδω είναι πρωταγωνιστής ο Κόνατον

Επίσης οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών σημαντικών προσωπικοτήτων που χάθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Δείτε τα highlights της 2ης περιόδου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπακς- Μάτζικ 67-50 (ημίχρονο): Όργια Γιάννη, βάσεις πρόκρισης (Vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College