ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο… πολύπαθος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-20. Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) αποφασίστηκε πως αυτό είναι η καλύτερη λύση. Έτσι ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και αυτό σημαίνει πως η έναρξη...
Τελικός Κυπέλλου: Στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο… πολύπαθος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-20. Στη μαραθώνια συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) αποφασίστηκε πως αυτό είναι η καλύτερη λύση.

Έτσι ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και αυτό σημαίνει πως η έναρξη της Super League 1 θα πάει πιο πίσω.

Με ψήφους 10-4 και ένα παρών πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τη Λίγκα, η οποία ήθελε να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα. Δικές της ήταν και οι τέσσερις αρνητικές ψήφοι, γιατί δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να αλλάζει ημερομηνίες στις αγωνιστικές της. Πλέον η πρώτη αγωνιστική αναμένεται να πάει πίσω κατά μία εβδομάδα.

Έδρα του τελικού θα είναι η Ριζούπολη. Φάνηκε, μάλιστα, και στο δεύτερο μπαράζ πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση ειδικά σε σχέση με εκείνον του ΟΑΚΑ. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Απόλλων Σμύρνης σε πρώτη φάση παρουσιαζόταν αρνητικός στο να παραχωρήσει το γήπεδό του.

Σε περίπτωση, πάντως, που η Αστυνομία κρίνει πως δεν πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός στη Ριζούπολη, όπως είχε συμβεί και πριν από περίπου έναν μήνα, τότε η δεύτερη επιλογή είναι το Πανθεσσαλικό, όπου αγωνίζεται ο Βόλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός Κυπέλλου: Στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.