NBA

Αντετοκούνμπο: Κράξιμο στον Γιάννη για το μαρκάρισμα στον Μπάτλερ

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχεται βολές κατά ριπάς, επειδή ρωτήθηκε μετά την ήττα από τους Χιτ γιατί δεν μάρκαρε αυτός τον Μπάτλερ που «οργίασε» στο ματς και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει το ερώτημα. Πυρά δέχεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από πολλές κατευθύνσεις μετά τα όσα είπε σε δηλώσεις που έκανε έπειτα από την ήττα των Μπακς από...
Αντετοκούνμπο: Κράξιμο στον Γιάννη για το μαρκάρισμα στον Μπάτλερ

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχεται βολές κατά ριπάς, επειδή ρωτήθηκε μετά την ήττα από τους Χιτ γιατί δεν μάρκαρε αυτός τον Μπάτλερ που «οργίασε» στο ματς και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει το ερώτημα.

Πυρά δέχεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από πολλές κατευθύνσεις μετά τα όσα είπε σε δηλώσεις που έκανε έπειτα από την ήττα των Μπακς από τους Χιτ. Ο Τζίμι Μπάτλερ οργίασε απέναντι στα «ελάφια» στο παιχνίδι και φόρτωσε με 40 πόντους το καλάθι της ομάδας του «Greek Freak».

Ο Ελληνας παίκτης, που ανακηρύχθηκε κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο μετά το παιχνίδι αν θα έπρεπε να αναλάβει εκείνος το μαρκάρισμα του Τζίμι Μπάτλερ .

O «Greek Freak» απάντησε πως δεν έπρεπε να τον μαρκάρει και μάλιστα τόνισε ότι απορεί με αυτή την ερώτηση.

Αμέσως ο Έλληνας παίκτης έγινε στόχος.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Καβαλίερς το 2016, ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον… έκραξε τον Γιάννη με σχόλιο που έκανε στο twitter και ανέφερε: «Σε ρώτησε γιατί είσαι ο αμυντικός της σεζόν και ο Μπάτλερ έκανε ρεκόρ καριέρας με 40. Η ερώτηση μου είναι γιατί εσύ τον ρώτησες για ποιο λόγο έκανε αυτή την ερώτηση»!

Λίγο μετά το όπλο του σήκωσε κατά του Αντετοκούνμπο και ο παλαίμαχος μύθος του ΝΒΑ, Αϊζάια Τόμας, o οποίος ανέφερε σε καυστικό σχόλιο που έκανε στο twitter: «Σαν μαχητής και κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, είναι δουλειά σου να πάρεις αυτή την ευθύνη. Ξέρω πως ο Μάρκους Σμαρτ, o Άιβερι Μπράντλεϊ, o Καουάι δεν θα έλεγαν τίποτα και απλά θα τον μάρκαραν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Κράξιμο στον Γιάννη για το μαρκάρισμα στον Μπάτλερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ