ΑΡΗΣ

Άρης: Πιστεύουν στην πρόκριση οι οπαδοί της Κόλος – Τι έδειξε γκάλοπ σε ουκρανική ιστοσελίδα

Μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς.
Άρης: Πιστεύουν στην πρόκριση οι οπαδοί της Κόλος – Τι έδειξε γκάλοπ σε ουκρανική ιστοσελίδα

Αρκετά αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι οπαδοί της Κόλος Κοβαλίβκα για τη «μονομαχία» της ομάδας τους με τον Άρη στις 17 Σεπτεμβρίου στο Βικελίδης (21:00-Nova) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. 

Σε γκάλοπ που «τρέχει» ουκρανική ιστοσελίδα τίθεται το ερώτημα για την έκβαση του αγώνα Άρης-Κόλος Κοβαλίβκα με τους αναγνώστες της να «βλέπουνε» ξεκάθαρα πρόκριση της ομάδας της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Παίρνει τον φευγάτο από τον Άρη Μαρτίνες

Συγκεκριμένα ποσοστό 48.1 % πιστεύει σε πρόκριση στην κανονική διάρκεια της Κόλος, ενώ την ίδια επιλογή για τον Άρη επέλεξε το 30.8 % (ως τη στιγμή που γραφόταν το εν λόγω κείμενο).

Φυσικά μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς στο παρακάτω λινκ

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της σελίδας football.ua:(μεταφρασμένη στα ελληνικά)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Πιστεύουν στην πρόκριση οι οπαδοί της Κόλος – Τι έδειξε γκάλοπ σε ουκρανική ιστοσελίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.