ΠΑΟΚ

Νέα Τούμπα: «Θετικός και ενήμερος ο Μητσοτάκης»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα (3/9) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ανάμεσα στα θέματα συζήτησης ήταν και η νέα Τούμπα. Ο αρχιτέκτων-μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό και την παρουσίαση του πρότζεκτ και σημείωσε πως ήταν ενήμερος και θετικός. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζίβκοβιτς:...
Νέα Τούμπα: «Θετικός και ενήμερος ο Μητσοτάκης»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα (3/9) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ανάμεσα στα θέματα συζήτησης ήταν και η νέα Τούμπα.

Ο αρχιτέκτων-μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό και την παρουσίαση του πρότζεκτ και σημείωσε πως ήταν ενήμερος και θετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζίβκοβιτς: Στο στόχαστρο της Λάτσιο, μία ανάσα από Αλ Αχλί και τελικά… ΠΑΟΚ

«Πριν από λίγο τελείωσε η σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό. Παρουσιάστηκε η μελέτη και όλο το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ήταν ενήμερος και ήξερε την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι πολύ θετικός για τη Νέα Τούμπα. Έβαλε ερωτήματα για το τι θα γίνει με το Καυτανζόγλειο και πότε θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να πάει εκεί για να αγωνιστεί…

Από την επόμενη σεζόν θα μπορεί να πάει εκεί ο Δικέφαλος και έδωσε την υπόσχεση να λυθούν όλα τα πράγματα για να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του γηπέδου. Υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον. Τη μελέτη δεν την εγκρίνει ο πρωθυπουργός, αλλά το ΣτΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Τούμπα: «Θετικός και ενήμερος ο Μητσοτάκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.