ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παπαπέτρου: «Δυστυχώς είναι μια περίεργη εποχή»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, που είναι με την ομάδα στα Ιωάννινα μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει παντού και φυσικά στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ ο κορονοϊός. Ο Παπαπέτρου μίλησε για μια «περίεργη εποχή». Από την άλλη έκανε αναφορά και στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην πρωτεύουσα της...
Παπαπέτρου: «Δυστυχώς είναι μια περίεργη εποχή»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, που είναι με την ομάδα στα Ιωάννινα μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει παντού και φυσικά στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ ο κορονοϊός.

Ο Παπαπέτρου μίλησε για μια «περίεργη εποχή». Από την άλλη έκανε αναφορά και στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με Ηρακλή (σήμερα 4/9 στις 14:00) και ΠΑΟΚ (5/9).

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες των γηπέδων και τόνισε ότι οι οπαδοί λείπουν από την ομάδα.

Για τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο Covid-19 την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και τα δυο φιλικά που θα δώσει το «τριφύλλι» στα Ιωάννινα, ο Παπαπέτρου ανέφερε: «Είναι περίεργες οι συνθήκες. Είναι περίεργο για όλους μας. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε ενόψει της σεζόν. Δυστυχώς, είναι μία περίεργη εποχή. Όμως, από τη στιγμή που μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θα παίξουμε φιλικά».

Για την απουσία του κόσμου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Μας λείπει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι κομβικός για το μπάσκετ και για όλα τα αθλήματα, πολύ σημαντικός. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι να βγει το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζω όταν ανοίξουμε πάλι τα γήπεδα να έχουμε τον κόσμο μαζί μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Warm Up 🟢⚪ #paobc #WeTheGreens #UnitedWeStand #warmup #panathinaikosbc #panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαπέτρου: «Δυστυχώς είναι μια περίεργη εποχή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.