ΠΑΡΑFOOTBALL

Ιωνικός: Έτσι ψήθηκε ο Κόρμπος να πάει

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Super League 2 έως τώρα έκανε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Πανιωνίου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια έστω και εάν έπρεπε να κατέβει μία κατηγορία. Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σταδιακά στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, αυτό...
Ιωνικός: Έτσι ψήθηκε ο Κόρμπος να πάει

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Super League 2 έως τώρα έκανε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Πανιωνίου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια έστω και εάν έπρεπε να κατέβει μία κατηγορία.

Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σταδιακά στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Κόρμπος, πάντως, πείστηκε να πάει κυρίως για έναν λόγο.

Από τη στιγμή που δεν έκλεισε στον Απόλλωνα Σμύρνης, πρόταση από ομάδα της Super League 1 δεν είχε. Υπήρχε ενδιαφέρον από καλές ομάδες των από κάτω κατηγοριών και μία εξ αυτών έδινε και ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ωστόσο, εκείνος επιθυμούσε να μείνει στην Αθήνα. Σκεφτόταν ακόμη και το να μη συνεχίσει, εάν δεν έμενε στην πρωτεύουσα. Αυτό γιατί η ακαδημία που «τρέχει», πηγαίνει τόσο καλά που τον κρατάει στη συγκεκριμένη πόλη.

Από εκεί και πέρα, τα χρήματα που έδωσε ο Ιωνικός για τα δεδομένα του μόνο λίγα δεν ήταν. Ένα 40άρι συμβόλαιο πήρε ο έμπειρος χαφ και κάπως έτσι έγινε το deal.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου 1985 πολύπειρος μέσος, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας και μια ακόμα οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη. Ο Παναγιώτης Κόρμπος, έχει να επιδείξει μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο, αποτελώντας τα τελευταία 5,5 χρόνια μέλος του Πανιωνίου, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός, πραγματοποιώντας 167 συμμετοχές, έχοντας πανηγυρίσει και 5 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα, Προοδευτική, Ατρόμητο, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικό και βεβαίως Πανιώνιο, καταγράφοντας συνολικά 267 συμμετοχές στην Super League 1 με 15 γκολ – 12 ασίστ, 83 συμμετοχές στην Football League και συνολικά 415 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Ο Παναγιώτης Κόρμπος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με την μεγάλη ποιότητα του και τις παραστάσεις που διαθέτει, εν όψει της παρουσίας του Ιωνικού στην Super League 2. Αμέσως μετά τις υπογραφές και την παρουσίαση του, ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε στο ionikosfc: ““Ξέρω σε τι club έχω έρθει και πόσο οργάνωση υπάρχει στον Ιωνικό. Η διοίκηση Τσιριγώτη, έχει αναμορφώσει τελείως και το γήπεδο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και την ομάδα όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα και ο Ιωνικός λειτουργεί καλύτερα και από πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής. Πίστεψα εξ αρχής στο πρότζεκτ και στην ομάδα και ήρθα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Με χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πράξεις, θα κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”. Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Παναγιώτη Κόρμπο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ionikos FC (@ionikosfcofficial) στις

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο