ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γαλλία: Δύο Γάλλοι στρατιώτες νεκροί στο Μάλι

Γαλλία: Δύο Γάλλοι στρατιώτες έχασαν την ζωή τους το Σάββατο από έκρηξη βόμβας στο Μάλι. Οι δύο Γάλλοι σκοτώθηκαν όταν βόμβα εξερράγη ενώ βρίσκονταν σε τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς. Άλλος ένας Γάλλος στρατιώτης τραυματίστηκε από την επίθεση. Ο Γάλλος πρόεδρος, Μανουέλ Μακρόν, εξέφρασε τον «βαθύ σεβασμό του στην θυσία των στρατιωτών» ενώ έστειλε τα συλλυπητήριά του...
Γαλλία: Δύο Γάλλοι στρατιώτες νεκροί στο Μάλι

Γαλλία: Δύο Γάλλοι στρατιώτες έχασαν την ζωή τους το Σάββατο από έκρηξη βόμβας στο Μάλι.

Οι δύο Γάλλοι σκοτώθηκαν όταν βόμβα εξερράγη ενώ βρίσκονταν σε τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς.

Άλλος ένας Γάλλος στρατιώτης τραυματίστηκε από την επίθεση.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Μανουέλ Μακρόν, εξέφρασε τον «βαθύ σεβασμό του στην θυσία των στρατιωτών» ενώ έστειλε τα συλλυπητήριά του στους οικίους τους.

Η Γαλλία έστειλε στρατιώτες στο Μάλι το 2013 για την αντιμετώπιση ισλαμιστών εξτρεμιστών στην περιοχή.

H Tουρκία έχει εκφράσει επίσης την διάθεση να στείλει στρατεύματα στο Μάλι, με την τουρκική Βουλή να έχει εγκρίνει την αποστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία: Δύο Γάλλοι στρατιώτες νεκροί στο Μάλι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.