ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αυτό είναι το τελικό κέρδος από τον Λημνιό

Του έχουν πάει όπως τα ήθελε… Μπορεί να μην πούλησε ούτε έναν παίκτη ο Ατρόμητος, όμως, τα χρήματα που πήρε από δύο πρώην παίκτες του δεν είναι λίγα. Μετά το ποσοστό που δικαιούνταν από την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, θα μπουν στα ταμεία του χρήματα και από εκείνη του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία....
Ατρόμητος: Αυτό είναι το τελικό κέρδος από τον Λημνιό

Του έχουν πάει όπως τα ήθελε… Μπορεί να μην πούλησε ούτε έναν παίκτη ο Ατρόμητος, όμως, τα χρήματα που πήρε από δύο πρώην παίκτες του δεν είναι λίγα. Μετά το ποσοστό που δικαιούνταν από την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, θα μπουν στα ταμεία του χρήματα και από εκείνη του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει για τον νεαρό εξτρέμ 3.300.000 ευρώ από τους Γερμανούς και κατευθείαν ο Ατρόμητος γίνεται πλουσιότερος κατά 300.000 αφού είχε το 10%. Ωστόσο, στο Περιστέρι περιμένουν και χρήματα από το traning fee compensation. Πρόκειται για την αμοιβή επαγγελματικής εκπαίδευσης για τους παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στις ομάδες από τις οποίες αποκτήθηκαν από 18 έως 23 ετών.

Ο Λημνιός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου μέχρι να πάει στον ΠΑΟΚ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» δικαιούνται συνολικά για τις δύο σεζόν 180.000 ευρώ, ενώ περιμένουν χρήματα και από το solidarity. Αυτά για τη συγκεκριμένη περίπτωση υπολογίζονται στις 75.000. Κάπως έτσι, λοιπόν, το συνολικό ποσό που θα πάρει ο Ατρόμητος εκτιμάται πως αγγίζει τα 550.000 ευρώ. Η… αποζημίωση για την εκπαίδευσή του και το solidarity είναι χρήματα που θα πληρώσει η Κολωνία εντός 30 ημερών.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Σπανός μπορεί να χαμογελάει το φετινό καλοκαίρι βλέποντας δύο παιδιά που πίστεψε και στήριξε να του το ανταποδίδουν έστω και μετά από χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Αυτό είναι το τελικό κέρδος από τον Λημνιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.