ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Ρωσία: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί εθελοντών

Κορονοϊός – Ρωσία: Στην τελική ευθεία για τις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του εμβολίου για τον κορονοϊό, φαίνεται πως βρίσκεται η Μόσχα. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Μιχαήλ Μουράσκα, η Ρωσία θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα να εμβολιάζει τους πρώτους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του Sputnik-V....
Κορονοϊός – Ρωσία: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί εθελοντών

Κορονοϊός – Ρωσία: Στην τελική ευθεία για τις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του εμβολίου για τον κορονοϊό, φαίνεται πως βρίσκεται η Μόσχα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Μιχαήλ Μουράσκα, η Ρωσία θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα να εμβολιάζει τους πρώτους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του Sputnik-V.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνουν μπαρ και εστιατόρια! – Σε lockdown καλεί το σωματείο

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι οι περιφέρειες της Ρωσίας θα αρχίζουν να προμηθεύονται το εμβόλιο από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ρωσία: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί εθελοντών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.