ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξανά στην αγορά για δεξί μπακ

Ο ΠΑΟΚ βγαίνει ξανά στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, μετά το… ναυάγιο με τον Σαϊντί Γιάνκο. Η υπόθεση του Σαϊντί Γιάνκο οδηγήθηκε σε… ναυάγιο, όπως σημειώσαμε στο sportime, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Πόρτο να συνεχίζει αλλού την καριέρα του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκπομ: Ο Ρέμπε ετοιμάζει το «deal» για την πώληση του...
ΠΑΟΚ: Ξανά στην αγορά για δεξί μπακ

Ο ΠΑΟΚ βγαίνει ξανά στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, μετά το… ναυάγιο με τον Σαϊντί Γιάνκο.

Η υπόθεση του Σαϊντί Γιάνκο οδηγήθηκε σε… ναυάγιο, όπως σημειώσαμε στο sportime, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Πόρτο να συνεχίζει αλλού την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκπομ: Ο Ρέμπε ετοιμάζει το «deal» για την πώληση του

Ωστόσο, στον Δικέφαλο δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ, βγαίνοντας ξανά στην αγορά και κοιτώντας άλλες περιπτώσεις οι οποίες ήταν άλλωστε ήδη στα υπόψιν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και το ποιος θα έρθει στον Δικέφαλο, δεδομένου πως είναι μία θέση στην οποία «πονάει» ο ΠΑΟΚ μετά και τον τραυματισμό του Ροντρίγκο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ξανά στην αγορά για δεξί μπακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.