STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι- ΑΕΚ 73-67: Πολύ δυνατό τεστ

Το Περιστέρι σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ με έντονο το άρωμα… Basket League επικράτησε εντός έδρας με 73-67.  Το Περιστέρι με ηγέτες τους Μαυροκεφαλίδη, Γκρέι (έβαλαν από 18π.) πάτησε το γκάζι στην 4η περίοδο και έτσι επιβλήθηκε με 73-67 εντός έδρας της ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ, που είχε ως πρώτο...
Περιστέρι- ΑΕΚ 73-67: Πολύ δυνατό τεστ

Το Περιστέρι σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ με έντονο το άρωμα… Basket League επικράτησε εντός έδρας με 73-67. 

Το Περιστέρι με ηγέτες τους Μαυροκεφαλίδη, Γκρέι (έβαλαν από 18π.) πάτησε το γκάζι στην 4η περίοδο και έτσι επιβλήθηκε με 73-67 εντός έδρας της ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ, που είχε ως πρώτο βιολί τον Λάνγκφορντ (24π.), έπαιξε υπό το βλέμμα του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος πήγε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και παρακολούθησε το ματς.

Στο ματς έγινε μάχη στο πρώτο μέρος. Στο τρίτο δεκάλεπτο η «Ενωση» έδειξε να έχει το άνω χέρι. Στο 4ο δεκάλεπτο όμως, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν από βενζίνη, το Περιστέρι αντίθετα έτρεχε με χίλια, έκανε ένα επιμέρους σκορ 18-5 και πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 41-41, 55-62, 73-67.

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Άρλετζ 3, Γκάντι 4, Σκορδίλης 4, Πέτεγουει 11 (2), Βησσαρίου, Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 18 (1), Σαλούστρος 4, Τόλα, Αθηναίου 3 (1), Καράμπελας, Βασιλόπουλος, Τζόουνς 8, Γκρέι 18 (4).

AEK (Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 6, Ράις 6, Λάνγκφορντ 24 (2), Ματσιούλις 9 (2), Γιάνκοβιτς 2, Χρυσικόπουλος 9 (1), Ζήσης 1, Γόντικας 4, Γκίκας, Μωραϊτης, Μαυροειδής, Ρογκαβόπουλος 6 (1).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έχει δώσει έως τώρα, το Περιστέρι επικράτησε της @aekbc με 73-67

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peristeri B.C. (@peristeri_bc) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι- ΑΕΚ 73-67: Πολύ δυνατό τεστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ