STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Δράση σε Περιστέρι και Τρίπολη

Τα τελευταία ματς του τριημέρου για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1 διεξάγονται απόψε σε Περιστέρι και Τρίπολη. Αρχικά, Ατρόμητος και Βόλος κοντράρονται και πάλι μετά τις «μάχες» τους στα πλέι άουτ της προηγούμενης σεζόν ενώ στην πόλη της Αρκαδίας ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Super League...
Super League 1: Δράση σε Περιστέρι και Τρίπολη

Τα τελευταία ματς του τριημέρου για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1 διεξάγονται απόψε σε Περιστέρι και Τρίπολη.

Αρχικά, Ατρόμητος και Βόλος κοντράρονται και πάλι μετά τις «μάχες» τους στα πλέι άουτ της προηγούμενης σεζόν ενώ στην πόλη της Αρκαδίας ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Super League 1, που παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις.

Ατρόμητος-Βόλος

Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten, ανάμεσα σε ομάδες, που βρέθηκαν αντίπαλες περισσότερες από δύο φορές την περασμένη περίοδο, γίνεται στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και το Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (13/9)

Η αθηναϊκή ομάδα επανέφερε τον πετυχημένο Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της, μετά από απουσία ενός έτους, ενώ ο Βόλος θα έχει τον πολύ… φρέσκο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

Το τριήμερο των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Interwetten κλείνει στην Τρίπολη με το παιχνίδι του Αστέρα, εναντίον του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Πελοποννήσου δεν μπορεί να στοχεύει κάτι άλλο παρά την εξάδα, έχοντας τον Μίλαν Ράσταβατς και πάλι στον πάγκο της, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκινά μια νέα εποχή με τον Ντάνι Πογιάτος και νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στη Super League:

18:15 Ατρόμητος-Βόλος Novasports 2

20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Novasports 1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Δράση σε Περιστέρι και Τρίπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.