ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ομιλία Φερέιρα ενόψει Μπενφίκα και… ιδιαίτερα Πέλκα σε Τζόλη (vid)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα που θα διεξαχθεί στην Τούμπα αύριο (15/9, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα, ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε και η «ασπρόμαυρη» αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τέσσερις Βραζιλιάνοι...
ΠΑΟΚ: Ομιλία Φερέιρα ενόψει Μπενφίκα και… ιδιαίτερα Πέλκα σε Τζόλη (vid)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα που θα διεξαχθεί στην Τούμπα αύριο (15/9, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα, ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε και η «ασπρόμαυρη» αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τέσσερις Βραζιλιάνοι (Μάτος, Ζαμπά, Ροντρίγκο και Αουγκούστο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Η Αταλάντα κάνει πρόταση για Γιαννούλη»

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αμπέλ Φερέιρα πραγματοποίησε ομιλία στους ποδοσφαιριστές αναφορικά με όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν κόντρα στους «αετούς».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Πέλκας συνεχίζει να έχει από κοντά τον νεαρό, Χρήστο Τζόλη, δίνοντάς του συμβουλές για το πως θα βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο της προπόνησης που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Άλλωστε, το «χρυσό» παιδί του Δικεφάλου, αναφέρθηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του στην στενή σχέση που έχει με τον αρχηγό της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ομιλία Φερέιρα ενόψει Μπενφίκα και… ιδιαίτερα Πέλκα σε Τζόλη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.