ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «O Σεμέδο θέλει να ανανεώσει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς διέψευσε τα σενάρια για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο, με δηλώσεις του στη Nova. «Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά για τον Σεμέδο. Τα δίνει όλα και θέλει ν’ ανανεώσει με την ομάδα», είπε. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Τι νέο θα δούμε φέτος...
Μαρτίνς: «O Σεμέδο θέλει να ανανεώσει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς διέψευσε τα σενάρια για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο, με δηλώσεις του στη Nova.

«Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά για τον Σεμέδο. Τα δίνει όλα και θέλει ν’ ανανεώσει με την ομάδα», είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

Τι νέο θα δούμε φέτος ποδοσφαιρικά από τον Ολυμπιακό και ποιοι οι στόχοι: «Οι ίδιοι στόχοι με πέρυσι. Το πρωτάθλημα το κύπελλο, το νταμπλ και μια πορεία καλύτερη στην Ευρώπη. Οι στόχοι ανανεώνονται. Καλύτερα στην Ευρώπη να πάμε».

Για αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχει ένα προπονητή με την ίδια ομάδα σχεδόν. Πάντα αποδίδει καλά και πέρυσι έφτασε κοντά στα πλέι οφ. Επικίνδυνη ομάδα. Δεν μας ξάφνιασε αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να δείξουμε την εικόνα μας για αν πάρουμε αποτέλεσμα».

Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νέα αποκτήματα κι αν θα παίξουν με τον Αστέρα: «Δεν θα σας πω την ενδεκάδα. Θα δούμε, θα τους γνωρίσουμε. Κάποιοι είναι έτοιμοι. Θα δείτε μια εικόνα από τον φετινό Ολυμπιακό».

Για τον Τοροσίδη και το νέο του ρόλο στην ομάδα: «Ο Τοροσίδης ήταν πολύτιμος όλα αυτά τα χρόνια για μένα και την ομάδα. Έχει προσφέρει πολλά κι έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Ήταν ο δεύτερος προπονητής στην ομάδα. Δεχόμασταν τις συμβουλές του. Έμπειρος και παράδειγμα για τους νέους. Δεν αρκεί να είσαι καλός παίκτης αλλά να ξέρεις και τι σημαίνει ο σύλλογος και η ιστορία του. Ο Τοροσίδης το ξέρει, έχει προσφέρει πολλά και από την νέα του θέση θα προσφέρει επίσης. Πάντα χρειάζεται ένας καλός τεχνικός διευθυντής. Θα συνεχίσει να προσφέρει για την καθημερινή βελτίωση της ομάδας».

Την εικόνα που έχει για την Ομόνοια και πως είναι ο Ζοσέ Σα: «Δεν κοιτώ ακόμη αυτό το ματς. Μ’ ενδιαφέρει ο αγώνας μας με τον Αστέρα Τρίπολης. Το μυαλό μας και η ενέργεια είναι εκεί. Σημαντικό ματς αλλά όταν έρθει η ώρα του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί αλλά να προκριθούμε. (σ.σ.: δεν απάντησε για τον Σα)».

Το ενδεχόμενο να φύγουν οι Σεμέδο και Καμαρά κι αν υπάρχουν έτοιμες λύσεις έτοιμες για αντικατάσταση τους: «Είναι σημαντικοί παίκτες με επίπεδο. Δεν αντικαθίστανται εύκολα. Δε έχουμε κάτι συγκεκριμένο όμως. Είναι παίκτες της ομάδας , προπονούνται και τα δίνουν όλα. Τους υπολογίζουμε σαν σημαντικούς παίκτες. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά για τον Σεμέδο. Τα δίνει όλα και θέλει ν’ ανανεώσει με την ομάδα. Τα νούμερα του είναι πολύ καλά στην προπόνηση και δεν γνωρίζω γιατί λέγονται τέτοια πράγματα».

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανατροπή με Σαντίνο Αντίνο – Αλλάζει ατζέντη και κοιτάζει Ολυμπιακό

Ενώ όλα έδειχναν συμφωνημένα μεταξύ Γοδόι Κρουζ και Ρίβερ Πλέιτ, ο παίκτης άλλαξε ατζέντη και άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Στο παιχνίδι ξανά Ολυμπιακός και ομάδες από Ιταλία και Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρέσει αλλά… ξέφυγε για τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ρίο Άβε

Ο Αντρέ Λουίζ της Ρίο Άβε βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων της Premier League και των «μεγάλων» της Πορτογαλίας, με την τιμή του να ανεβαίνει στα 15 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο εξετάζει τον επαναπατρισμό του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ

Η Μποταφόγκο ξεκίνησε επαφές για την επιστροφή του Ζαΐρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο τη σεζόν 2026 και το σενάριο δανεισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Η άνοδος του μικρού είναι σταθερή και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει τα παιχνίδια που θα μπορούσε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται έτοιμος να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα, την ώρα που το μέλλον του σε Ρόμα και Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ο Ολυμπιακός είναι στη διαδικασία παίρνω, δεν παίρνω παίκτη, τι θα γίνει με το θέμα του αριστερού μπακ που είναι κομβικό

Ποδόσφαιρο