ΑΡΗΣ

Άρης – ΑΕΚ: Βγήκε με κλάματα ο Ιντέγε (pics)

Έγινε αναγκαστική αλλαγή...
Άρης – ΑΕΚ: Βγήκε με κλάματα ο Ιντέγε (pics)

Άρης – ΑΕΚ: Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα στο 38′ έγινε αλλαγή ο Ιντέγε.

Ο επιθετικός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη τραυματίστηκε στο ματς μετά το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Δέχτηκε μία γονατιά στην πλάτη του από τον Βράνιες. Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και συνέχισε για λίγα λεπτά το ματς.

Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει, καθώς βρέθηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης – ΑΕΚ: Κατέθεσε στεφάνι ο Δημητριάδης (pic+vid)

Έτσι έπεσε στο χορτάρι και αμέσως ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, σήκωσε τον Ντουρμισάι. Και στο 38′ έγινε η αναγκαστική αλλαγή με τον Ιντέγε να περνάει εκτός ματς.

Μάλιστα ο έμπειρος επιθετικός του Άρη αποχώρησε από το ματς με κλάματα τόσο για τους πόνους που είχε, όσο όμως και για την εξέλιξη του αγώνα. Καθώς βγήκε από νωρίς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του όπως θα ήθελε.

Άρης - ΑΕΚ

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΑΕΚ: Βγήκε με κλάματα ο Ιντέγε (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.