ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Γι’ αυτό το κλάμα αυτών των ημερών»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά και για τον Νίκο Λαγαριά.
Καραπαπάς: «Γι’ αυτό το κλάμα αυτών των ημερών»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το θέμα των ημερών. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του MVP του πρωταθλήματος με τα δημοσιεύματα σχετικά με την αντίδραση της ΑΕΚ να είναι πολλά.

Σε ένα από αυτά αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς. Πιο συγκεκριμένα για την εφημερίδα «LiveSport» και το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (16/5). Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε στο προφίλ του στο facebook:

«Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος το ξαναλέμε για να είναι ξεκάθαρο. Η εφημερίδα LiveSport ανήκει πλέον στον όμιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», «Espresso») δηλαδή στον Μελισσανίδη! Είναι σαν να διαβάζετε «Ώρα για Σπορ». Δεν έχει καμιά διαφορά! Γι’ αυτό και οι «κίνδυνοι» που βλέπει για Λάζαρο και το κλάμα αυτών των ημερών! Και επειδή έπεσαν και από τα σύννεφα για τις… απειλές να τους στείλουμε μια λίστα με όσους έχουν απειληθεί από το αφεντικό τους και τους «συνεργάτες» του! Αλλά δε θα μπορούν να τη δημοσιεύσουν γιατί δεν θα είναι αρκετό το χαρτί από τις ρυπαρές φυλλάδες τους για να χωρέσουν όσοι έχουν απειληθεί…».

Μετά από λίγο επανήλθε, μέσω του προφίλ του στο facebook, για τον Νίκο Λαγαριά:

«Ο Νίκος Λαγαριάς, ο «πρώην αθλητικός δικαστής στην επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών επί 7 χρόνια» που τον πηγαίνουν με λουράκι από χθες από το documento μέχρι τη LiveSport και στα ραδιόφωνα, στις εκπομπές του διευθυντή της LiveSport για να λέει πόσο πρόβλημα θα έχουμε και εμείς και ο Λάζαρος είναι αυτός που νομίζω; Είναι ο γραφικός δικηγόρος που έκανε όλο φασαρίες στην επιτροπή και τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για τις ασυναρτησίες που έλεγε; Είναι αυτός που όλως τυχαίως όταν έφυγε, έκλαιγε (πάλι) η εφημερίδα LiveSport που ένα τόσο… άξιο τέκνο (της) το πέταξαν έξω;;; Ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια; Εντάξει. Πήραμε τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος. Καταλαβαίνω. Πόνεσε. Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Γι’ αυτό το κλάμα αυτών των ημερών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!