ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με την υγεία του Τραμπ: Το νέο του μήνυμα από το νοσοκομείο (vid)

Ένα μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό θέλησε να στείλει μέσα από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ, που… μάχεται με τον κορονοϊό. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται πλέον στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια. «Θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω όλους τους απίθανους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είμαι...
Θρίλερ με την υγεία του Τραμπ: Το νέο του μήνυμα από το νοσοκομείο (vid)

Ένα μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό θέλησε να στείλει μέσα από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ, που… μάχεται με τον κορονοϊό.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται πλέον στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την ασθένεια.

«Θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω όλους τους απίθανους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είμαι στο  Walter Reed. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο για την δουλειά που κάνει. Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά.

Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει ακόμα να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη. Έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να επιστρέψω. Νομίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα. Πρέπει να τελειώσουμε την προεκλογική εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και για την οποία κάνουμε πολύ καλή δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι κομάντο διέλυσαν αζέρικες συστοιχίες πυραύλων

Είναι κάτι που συνέβη για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και μάχομαι γι αυτούς. Όχι μόνο για τους Αμερικάνους, αλλά για όλο τον κόσμο. Θα νικήσουμε αυτόν τον κορονοϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε. Αν δούμε τις θεραπείες που υπάρχουν και αυτές που θα έρθουν σύντομα θα τις αποκαλούσα ως θαύματα.

Θαύματα που έρχονται από τον Θεό. Θέλω να σας πω ότι νιώθω καλά. Τις επόμενες μέρες θα είναι η πραγματική δοκιμασία.  Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για την υποστήριξή του. Υπόσχομαι να μην την ξεχάσω ποτέ. Να ευχαριστήσω όλους τους ηγέτες του κόσμου. Ξέρουν τι βιώνουμε.

Δεν μπορούσα να μένω κλεισμένος στο οβάλ γραφείο και να μην κάνω τίποτα, για να προφυλαχθώ. Αυτή είναι η Αμερική. Η καλύτερη χώρα στον κόσμο και η πιο ισχυρή. Δεν θα μπορούσα να μείνω κλειδωμένος πάνω στο γραφείο μου, για να είμαι ασφαλής», αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια μάλιστα θέλησε να αναφερθεί και στην Μελάνια Τραμπ, λέγοντας: «Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά… Η Μελάνια το χειρίζεται πολύ καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα. Λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία σε σχέση με τους νεότερους. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ με την υγεία του Τραμπ: Το νέο του μήνυμα από το νοσοκομείο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.