ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαγός – Προκαλεί τρεις μέρες πριν την απόφαση για τη ΧΑ: «Στην Β’ Πειραιά τρώγατε χαστούκια»

Τρία 24ωρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο υπόδικος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, προκαλεί την κοινή γνώμη με ένα σχόλιο στο Twitter. Σε αντιπαράθεσή του με χρήστη του Twitter, ο Λαγός αναφέρει: «Που να μας χωσει ρε ταλαιπωρε; που δεν κυκλοφορουσατε στην β’ Πειραια και τρεχατε στον Δενδια να σας προστατεψει;...
Λαγός – Προκαλεί τρεις μέρες πριν την απόφαση για τη ΧΑ: «Στην Β’ Πειραιά τρώγατε χαστούκια»

Τρία 24ωρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο υπόδικος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, προκαλεί την κοινή γνώμη με ένα σχόλιο στο Twitter.

Σε αντιπαράθεσή του με χρήστη του Twitter, ο Λαγός αναφέρει: «Που να μας χωσει ρε ταλαιπωρε; που δεν κυκλοφορουσατε στην β’ Πειραια και τρεχατε στον Δενδια να σας προστατεψει; τα ξεχασατε παλι; κλαιγατε και κανατε μηνυσεις.ουτε τον αντρισμο να παραδεχτειτε τα χαστουκια που τρωγατε δεν ειχατε.θες και πηγαδα ταλαιπωρε».

Ο υπόδικος για διεύθυνση εγκληματικής ομάδας, Γιάννης Λαγός αναφέρεται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, την οποία ο ίδιος στην απολογία του είχε χαρακτηρίσει «ιδεολογική μάχη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαγός – Προκαλεί τρεις μέρες πριν την απόφαση για τη ΧΑ: «Στην Β’ Πειραιά τρώγατε χαστούκια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.