ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απίστευτο: Όλη η Ορτέζ θετική στον κορονοϊό!

Η Ορτέζ ενημέρωσε πως όλο το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό! Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ορτέζ, όλοι οι παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΛεΜπρόν απάντησε στο γιατί έφυγε από το παρκέ (vid) Τα τεστ έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κι αρχικώς βρέθηκαν θετικοί επτά παίκτες και...
Απίστευτο: Όλη η Ορτέζ θετική στον κορονοϊό!

Η Ορτέζ ενημέρωσε πως όλο το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ορτέζ, όλοι οι παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΛεΜπρόν απάντησε στο γιατί έφυγε από το παρκέ (vid)

Τα τεστ έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κι αρχικώς βρέθηκαν θετικοί επτά παίκτες και τέσσερα μέλη του σταφ ενώ τα νέα τεστ για κορονοϊό έδειξαν ότι και οι υπόλοιποι πέντε παίκτες είναι θετικοί στον Covid-19!

Σύσσωμη η ομάδα τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο που ισχύει στη Γαλλία και τη γαλλική λίγκα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Όλη η Ορτέζ θετική στον κορονοϊό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.