ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η καραμέλα και οι απαντήσεις

Επιστρέφει στη Super League 1, παίζει πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και δεύτερο με τον Ολυμπιακό εντός. Έχει απουσίες, παίκτες ανέτοιμους και το τελευταίο του επίσημο ματς ήταν τον Μάρτιο! Οι περισσότεροι τον έχουν ξεγραμμένο και ο ΠΑΣ Γιάννινα τους διαψεύδει. Είδαμε από πέρυσι ότι ο Αργύρης Γιαννίκης έχει χτίσει ένα συμπαγές σύνολο...
ΠΑΣ Γιάννινα: Η καραμέλα και οι απαντήσεις

Επιστρέφει στη Super League 1, παίζει πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και δεύτερο με τον Ολυμπιακό εντός. Έχει απουσίες, παίκτες ανέτοιμους και το τελευταίο του επίσημο ματς ήταν τον Μάρτιο! Οι περισσότεροι τον έχουν ξεγραμμένο και ο ΠΑΣ Γιάννινα τους διαψεύδει.

Είδαμε από πέρυσι ότι ο Αργύρης Γιαννίκης έχει χτίσει ένα συμπαγές σύνολο που παίζει το ποδόσφαιρό του όποιον και εάν αντιμετωπίσει. Με το υλικό που είχε στη Super League 2 ήταν λογικό να κάνει… βόλτα. Ωστόσο, φέτος δείχνει ότι με τους ίδιους παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα ευθέως ανταγωνιστικός και στην πρώτη κατηγορία.

Και στα δύο ματς οι οκτώ από τους έντεκα που ξεκίνησαν ήταν περσινοί. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για τη δουλειά που γίνεται και το δέσιμο που υπάρχει. Παρεμπιπτόντως, υπήρχαν κάποιες σκέψεις για… περίεργες αλλαγές στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά στο φινάλε επικράτησε η λογική.

Όσοι έπαιξαν έκαναν κατάθεση ψυχής, κοίταξαν τους νταμπλούχους Ελλάδας στα μάτια και έδωσαν απαντήσεις και σε διάφορους που πιπιλούσαν τη δική τους καραμέλα τους από το καλοκαίρι και μετά. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να απαντάς αυτός είναι, στο γήπεδο, και όχι όπως μερικοί ζητούσαν λίγο καιρό πριν από την ΠΑΕ κουνώντας το δάχτυλο.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ίσως ο ορισμός της ομάδας του προπονητή. Αυτός την έκανε, αυτός τη βελτίωσε, αυτός τη δούλεψε και το φετινό καλοκαίρι, αυτός έκανε και τις μεταγραφές. Συνεπώς ό,τι κάνουν οι Ηπειρώτες είναι δικό του δημιούργημα. Μετά τη διακοπή θα μπορούν να μπουν περισσότερο οι Ντομίνγκεθ και Μπρένερ και έτσι θα αποκτήσει ο Γιαννίκης περισσότερες λύσεις.

Προσωπικά θα αναφέρω ό,τι και μετά τον Άρη. Το πρώτο ταμείο ας γίνει τον Νοέμβριο. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι μετά τα δύο πρώτα επίσημα ματς τους οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις και αρκετοί θα περιμένουν στα επόμενα παιχνίδια να τους δουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Η καραμέλα και οι απαντήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.