ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η οργή έγινε πείσμα ενόψει της συνέχειας

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν στο μέλλον και είναι αποφασισμένοι...
Ολυμπιακός: Η οργή έγινε πείσμα ενόψει της συνέχειας

Δεν πήρε ο Ολυμπιακός αυτό το οποίο ήθελε μέσα στα Γιάννενα στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Το ματς έμεινε στο 1-1, έχοντας οι «ερυθρόλευκοι» την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League 1.

Ένα αποτέλεσμα όμως το οποίο ο Ολυμπιακός το σχολιάζει ως άδικο. Υπό την έννοια ότι η ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά της ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις.

Μία φάση η οποία έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση αναφορικά με το αν ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ ο Ελ Αραμπί στο ξεκίνημά της. Θυμίζουμε στην εξέλιξη της φάσης ο Χασάν σκόραρε με το κεφάλι και γινόταν το 1-2, αλλά από τη στιγμή που ακυρώθηκε το γκολ, έμεινε το 1-1 στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» ήταν για τη συγκεκριμένη φάση. Τονίζοντας όλοι, με χαρακτηριστικότερες τις δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς, Ματιέ Βαλμπουενά, πως δεν υπάρχει οφσάιντ και κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Αιγύπτιου φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Βινάγκρε

Αυτό το οποίο όμως τόνιζαν άπαντες στην ομάδα του Πειραιά, τόσο στα αποδυτήρια του γηπέδου των Ιωαννίνων, όσο όμως και στην επιστροφή, ήταν πως κάτι τέτοιες στιγμές είναι που τους πεισμώνουν ενόψει της συνέχειας.

Έτσι ώστε να δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη περισσότερο και να φροντίσουν να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σχολίασαν αρκετά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τη φάση του ακυρωθέν γκολ. Όλοι τόνιζαν πως θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ και να φύγει ο Ολυμπιακός με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Γιάννενα.

Δεν ήταν όπως έπρεπε στα Γιάννενα

Από εκεί και πέρα ναι μεν όλοι σχολίαζαν τη φάση του ακυρωθέν γκολ, αλλά από την άλλη τόνισαν και κάτι άλλο. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν αγωνιστικά όπως έπρεπε.

Έφτασε σε σημείο να κυνηγάει το σκορ από πολύ νωρίς στο ματς. Κάτι το οποίο δεν άρεσε σε κανέναν στην ομάδα. Ένα ακόμη κίνητρο είναι αυτό για περισσότερη δουλειά από τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι ώστε η ομάδα να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορεί.

Βέβαια υπάρχει και η άποψη πως δεν έχει συμπληρωθεί η ομάδα, καθώς λείπουν παίκτες. Αυτοί οι οποίοι αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η οργή έγινε πείσμα ενόψει της συνέχειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.