ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά – Βίντεο: Ο αντίπαλος των Rafale στο Αιγαίο – Το Su-35S εκτόξευσε τον θηριώδη R-37M

Ο θηριώδης πύραυλος μεγάλων αποστάσεων και ταχύτητας R-37M εκτοξεύτηκε από το μαχητικό 4,5 γενιάς Su-35S, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει και το νέο μαχητικό της τουρκικής Αεροπορίας. Το συγκεκριμένο βλήμα αναπτύσσει την τεράστια ταχύτητα των 5 mach και η εμβέλειά του υπερβαίνει κατά δεκάδες χιλιόμετρα αυτή του METEOR που θα πάρουν τα ελληνικά Rafale, καθώς...
Ελληνοτουρκικά – Βίντεο: Ο αντίπαλος των Rafale στο Αιγαίο – Το Su-35S εκτόξευσε τον θηριώδη R-37M

Ο θηριώδης πύραυλος μεγάλων αποστάσεων και ταχύτητας R-37M εκτοξεύτηκε από το μαχητικό 4,5 γενιάς Su-35S, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει και το νέο μαχητικό της τουρκικής Αεροπορίας.

Το συγκεκριμένο βλήμα αναπτύσσει την τεράστια ταχύτητα των 5 mach και η εμβέλειά του υπερβαίνει κατά δεκάδες χιλιόμετρα αυτή του METEOR που θα πάρουν τα ελληνικά Rafale, καθώς εκτιμάται από 150 έως και 390 χλμ.!

Nαγκόρνο Καραμπάχ: Σκούρα τα βρίσκουν οι τζιχαντιστές με τους Αρμένιους

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Πηγή: pronews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά – Βίντεο: Ο αντίπαλος των Rafale στο Αιγαίο – Το Su-35S εκτόξευσε τον θηριώδη R-37M», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.