ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση Sportime για τον Ελ Αραμπί και την «τρελή» πρόταση!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως αποκάλυψε το Sportime δέχτηκε νέα τεράστια πρόταση από αραβικό σύλλογο ωστόσο απάντησε και πάλι αρνητικά. Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ελ Αραμπί είχε στα χέρια του πολύ μεγάλη πρόταση από σύλλογο της Ανατολής. Η συγκεκριμένη ομάδα πρόσφερε συμβόλαιο 3 χρόνων με 4,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές στον...
Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση Sportime για τον Ελ Αραμπί και την «τρελή» πρόταση!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως αποκάλυψε το Sportime δέχτηκε νέα τεράστια πρόταση από αραβικό σύλλογο ωστόσο απάντησε και πάλι αρνητικά.

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ελ Αραμπί είχε στα χέρια του πολύ μεγάλη πρόταση από σύλλογο της Ανατολής.

Η συγκεκριμένη ομάδα πρόσφερε συμβόλαιο 3 χρόνων με 4,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές στον Μαροκινό ωστόσο και πάλι η απάντησή του ήταν αρνητική, προτιμώντας να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.

Έτσι, ο 33χρονος σέντερ φορ θα συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση Sportime για τον Ελ Αραμπί και την «τρελή» πρόταση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.