ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Ο Α/ΓΕΑ στη «φωλιά» των Rafale! Αυτοψία στα μαχητικά που παίρνει η ΠΑ (vid)

Ο Γάλλος Α/ΓΕΑ κάλεσε τον Αρχηγό του ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γ. Μπλιούμη να δει από κοντά τις επιχειρησιακές ικανότητες των Rafale, μήνες πριν αυτά φτάσουν στην Ελλάδα. Από την Τρίτη 6 έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση...
Ελληνοτουρκικά: Ο Α/ΓΕΑ στη «φωλιά» των Rafale! Αυτοψία στα μαχητικά που παίρνει η ΠΑ (vid)

Ο Γάλλος Α/ΓΕΑ κάλεσε τον Αρχηγό του ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γ. Μπλιούμη να δει από κοντά τις επιχειρησιακές ικανότητες των Rafale, μήνες πριν αυτά φτάσουν στην Ελλάδα.

Από την Τρίτη 6 έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του Mont-de-Marsan της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Γάλλου ομολόγου του, General Philippe Lavigne για μία πρώτη αυτοψία στα Rafale.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Το κράτος «κυνηγάει» τους πολίτες που υπερασπίστηκαν τα σύνορα

Επίσης, στο πλαίσιο διεξαγωγής της άσκησης «VOLFA 2020», θα παραβρεθεί στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Στην άσκηση συμμετέχουν σαράντα (40) αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και μη επανδρωμένων, από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) συμμετέχει κατόπιν εγκρίσεως του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 της 347 Μοίρας της 111 Πτέρυγα Μάχης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ο Α/ΓΕΑ στη «φωλιά» των Rafale! Αυτοψία στα μαχητικά που παίρνει η ΠΑ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.