FEATURED

Euroleague: Αγωνιστική με 36 απουσίες!

Αναβλήθηκε για σήμερα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) λόγω ανίχνευσης κρούσματος COVID ο αγώνας Χίμκι- Ζαλγκίρις. Η 2η αγωνιστική της Euroleague μένει στην ιστορία για τα προβλήματα. Τα πρώτα μαντάτα είχαν αρχίσει να καταγράφονται από την προηγούμενη εβδομάδα. Κι έγιναν ακόμα χειρότερα κατά τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό πίνακα...
Euroleague: Αγωνιστική με 36 απουσίες!

Αναβλήθηκε για σήμερα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) λόγω ανίχνευσης κρούσματος COVID ο αγώνας Χίμκι- Ζαλγκίρις. Η 2η αγωνιστική της Euroleague μένει στην ιστορία για τα προβλήματα.

Τα πρώτα μαντάτα είχαν αρχίσει να καταγράφονται από την προηγούμενη εβδομάδα. Κι έγιναν ακόμα χειρότερα κατά τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό πίνακα που σας παρουσιάζουμε, σημειώθηκαν 36 απουσίες. Οι 34 είναι αθλητές και οι 2 προπονητές (πρώτος και ασίσταντ της Μπαρτσελόνα). Κι απ’ αυτά τα 14 σχετίζονται με COVID-19. O Θεός να βάλει το χέρι Του, δηλαδή.

Το απόγευμα της Παρασκευής έσκασε ένα ακόμα κακό νέο: Κι άλλο κρούσμα COVID-19 που είχε σύνδεση με τον αγώνα της Χίμκι με την Ζαλγκίρις. Ο αγώνας της Μόσχας μετατέθηκε για απόψε κι αν όλα πάνε καλά θα γινει… Με πολλές απουσίες. Οι Ρώσοι εκτός από τους τραυματισμούς (Γιόβιτς, Σβεντ) και τον ΜακΚόλουμ που ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στη χώρα, έχουν πέντε παίκτες, συνολικά, χτυπημένους από COVID-19.  Θετικός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο Γάλλος σέντερ της Ζαλγκίρις, Ζοφρί Λοβέρν!

Στην Ρωσία υπάρχουν και τα περισσότερα προβλήματα με τον κορονοϊό. Πέντε παίκτες της Χίμκι, τρεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 2 της Ζενίτ συμπληρώνουν τα 10 από τα 14 κρούσματα (!!!) που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Euroleague. Προφανώς και το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει η κάθε ομάδα ειδικά αλλά και η διοργάνωση, συνολικά.

Τα άλλα τέσσερα κρούσματα έχουν εμφανιστεί: Στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τέρι που παραμένει σε καραντίνα στο Βελιγράδι. Στην Μπαρτσελόνα, με το δίδυμο του πάγκου Γιασικεβίτσιους- Μασκολιούνας να παραμένουν στην Βαρκελώνη σε καραντίνα. Και όπως προαναφέραμε, το 14ο κρούσμα είναι ο Γάλλος σέντερ της Ζαλγκίρις, Ζόφρι Λοβέρν.

Οι υπόλοιπες 20 απουσίες κατανέμονται ως εξής: 18 τραυματισμοί και δύο που ακόμα δεν έχουν δηλωθεί. Ο ΜακΚόλουμ που δεν έχει φτάσει στην Μόσχα και ο Χέιντεγκερ που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ αλλά δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με την Μακάμπι.

 

EUROLEAGUE- Οι απόντες της δεύτερης αγωνιστικής

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΤΙΑ
Άντον Πούσκοφ Ζενίτ COVID-19
Όστιν Χόλινς Ζενίτ COVID-19
Χοάν Σάστρε Βαλένθια Ρήξη συνδέσμου
Βάνια Μαρίνκοβιτς Βαλένθια Πρόβλημα στη μέση
Πιερ Τζάκσον Παναθηναϊκός Πρόβλημα στον αχίλλειο
Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός Θλάση
Λιβιό Ζαν Σαρλ Ολυμπιακός Θλάση
Νίκολα Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας COVID-19
Γιάνις Στρέλνιεκς ΤΣΣΚΑ Μόσχας COVID-19
Σεμέν Αντόνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας COVID-19
Γιάνις Τίμα Χίμκι COVID-19
Τζόρνταν Μίκι Χίμκι COVID-19
Εβγκένι Βορόνοφ Χίμκι COVID-19
Στέφαν Γιόβιτς Χίμκι Πρόβλημα στον αστράγαλο
Έρικ ΜακΚόλουμ Χίμκι Δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ρωσία
Γκρεγκ Μονρό Χίμκι COVID-19
Μαξίμ Μπαράσκοφ Χίμκι COVID-19
Αλεξέι Σβεντ Χίμκι Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο
Κέβιν Πάντερ Αρμάνι Μιλάνο Πρόβλημα στο δεξί πόδι
Βλαντιμίρ Μίτσοφ Αρμάνι Μιλάνο Πρόβλημα στον αγκώνα
Τζο Ντιμπαρτολομένο Μακάμπι Τελ Αβίβ Πρόβλημα στο πόδι
Γιοβέλ Ζούσμαν Μακάμπι Τελ Αβίβ Πρόβλημα στο πόδι
Όμρι Κάσπι Μακάμπι Τελ Αβίβ Πρόβλημα στο πόδι
Μαξ Χέιντεγκερ Μακάμπι Τελ Αβίβ Δεν έχει δηλωθεί ακόμα
Λέο Βέστερμαν Φενέρμπαχτσε Τραυματισμός στη βουβωνική χώρα
Ντανίλο Μπαρτέλ Φενέρμπαχτσε Πρόβλημα στο πόδι
Σέιν Λάρκιν Εφές Πρόβλημα στον αστράγαλο
Ζόφρι Λοβέρν Ζαλγκίρις Κάουνας COVID-19
Μάρεκ Μπλάζεβιτς Ζαλγκίρις Κάουνας Πρόβλημα στο πόδι
Εμάνουελ Τέρι Ερυθρός Αστέρας COVID-19
Κάιλ Κούριτς Μπαρτσελόνα Εγχείρηση στον εγκέφαλο
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Μπαρτσελόνα COVID-19
Ντάριους Μασκολιούνας Μπαρτσελόνα COVID-19
Τζέφρι Τέιλορ Ρεάλ Μαδρίτης Μυϊκός τραυματισμός
Φελίπε Ρέγιες Ρεάλ Μαδρίτης Τραυματίας στο πόδι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Αγωνιστική με 36 απουσίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College