GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη ξανά! Η γνωστή Θεσσαλονικιά αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, μέσα από το Instagram πως βρίσκεται και πάλι σε σχέση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, Χρήστο Τσεβρεντζή. «Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω...
Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη ξανά! Η γνωστή Θεσσαλονικιά αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, μέσα από το Instagram πως βρίσκεται και πάλι σε σχέση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, Χρήστο Τσεβρεντζή.

«Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι απάντησε στην Τούνη (pic)

Ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Ένας έρωτας από τα… παλιά φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα του γνωστού μοντέλου αφού η Ιωάννα Τούνη φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Οι δυο τους ήταν ξανά μαζί και στο παρελθόν, όμως χώρισαν πριν μερικά χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι ξανά, ενώ την επανασύνδεση έχουν «προδώσει» μερικές αναρτήσεις του στα social media. Η Ιωάννα Τούνη ποστάρει καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες με τον σκύλο του αγαπημένου της στο σπίτι του.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη το καλοκαίρι είχε κάνει διακοπές στη Σέριφο, νησί στο οποίο διατηρεί μαγαζί ο Γιάννης Σιδεράκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.