ΑΕΚ

Καρέρα: Αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε το τεστ κορωνοϊού και είναι αρνητικό, κάτι ευχάριστα μετά τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.
Καρέρα: Αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε το τεστ κορωνοϊού και είναι αρνητικό, κάτι ευχάριστα μετά τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ που δεν ταξίδεψε χθες στην Ουκρανία, λόγω αδιαθεσίας, καθώς είχε κάποια συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, αλλά αυτό βγήκε αρνητικό.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα κάνει νέο τεστ αύριο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα (όταν αυτή επιστρέψει από την Ουκρανία) και αν βγει ξανά αρνητικό θα προπονήσει κανονικά τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Αρη την Κυριακή στις 19.30 στο «Κλ.Βικελίδης».

ΑΕΚ: Δεν διανυκτερεύει στην Ουκρανία και επιστρέφει τα ξημερώματα στην Αθήνα

Αλλαγή υπήρξε στο πρόγραμμα της επιστροφής της ΑΕΚ από την Ουκρανία.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα επιστρέψει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ζόρια στην Αθήνα και δεν θα διανυκτερεύσει όπως είχε αρχικώς προγραμματιστεί στην Ζαπορίζια.

Αμέσως μετά την άφιξη της Ενωσης τα ξημερώματα, οι παίκτες θα πάνε στα Σπάτα για να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό και το απόγευμα θα επιστρέψουν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη την Κυριακή (19:30) στο «Κλ. Βικελίδης».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρέρα: Αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...