ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας: Τέσσερα νέα κρούσματα COVID-19!!!

Απίστευτο. Ο Προμηθέας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον COVID-19 καθώς στις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν άλλα 4 θετικά κρούσματα!
Προμηθέας: Τέσσερα νέα κρούσματα COVID-19!!!

Απίστευτο. Ο Προμηθέας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον COVID-19 καθώς στις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν άλλα 4 θετικά κρούσματα!

Ο Προμηθέας αγωνίζεται την Τετάρτη (11/11-19:30) στην Πάτρα κόντρα στην ιταλική Τρέντο, που είναι μάλιστα αήττητη στον Δ΄Όμιλο του Eurocup. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση καθώς οι Πατρινοί έχουν… αποδεκατιστεί. Υπενθυμίζουμε ότι είχαν και πολλά προβλήματα στο προηγούμενο διάστημα. Καθώς είχαν αγωνιστεί στα Κανάρια Νησιά χωρίς τέσσερις παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Προμηθέα διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Η ΚΑΕ Προμηθέας ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Προμηθέας δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στην Basket League. Και όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και ο αγώνας του Σαββάτου (14/11) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προμηθέας: Τέσσερα νέα κρούσματα COVID-19!!!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College