ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ποιο είναι το όριο κρουσμάτων για τη χαλάρωση των μέτρων – Η δήλωση Κικίλια (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα της Covid-19 στην Ελλάδα. Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι όλοι οι νομοί της χώρας κι όχι μόνο η Θεσσαλονίκη, πιέζονται από την αυξητική διασπορά.
Κορονοϊός: Ποιο είναι το όριο κρουσμάτων για τη χαλάρωση των μέτρων – Η δήλωση Κικίλια (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα της Covid-19 στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι όλοι οι νομοί της χώρας κι όχι μόνο η Θεσσαλονίκη, πιέζονται από την αυξητική διασπορά.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως όσες μονάδες εντατικής θεραπείες κι αν ανοίξουν, δε θα είναι αρκετές, αν οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα για να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους και τις υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Έπειτα ο Βασίλης Κικίλιας ρωτήθηκε σχετικά με το όριο των κρουσμάτων για την άρση του lockdown και τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Η απάντησή του: «Το Ισραήλ που έχει ανάλογο πληθυσμό με την Ελλάδα, περίπου 8.500.000 κατοίκους, στις 24 Σεπτεμβρίου που επέβαλε καθολικό lockdown, είχε 11.500 κρούσματα και στις 18 Οκτωβρίου έπεσε κάτω από τα 500 κρούσματα και σιγά-σιγά άρχισε να χαλαρώνει τα μέτρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» τον Σένκεφελντ

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ποιο είναι το όριο κρουσμάτων για τη χαλάρωση των μέτρων – Η δήλωση Κικίλια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.