ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε κι επίσημα ο Σένκεφελντ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ, με το νέο συμβόλαιο να έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε κι επίσημα ο Σένκεφελντ

Όπως σας είχε προαναγγείλει το Sportime από χθες (12/11) Παναθηναϊκός και Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν έτοιμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι.

Αυτό πήρε «σάρκα και οστά» επίσημα σήμερα (Παρασκευή 13/11) καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Σένκεφελντ ως το 2023.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός αμυντικός εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια.

Λίγο μετά την υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μοιράστηκε τις σκέψεις του.

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό», κατέληξε ο Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε κι επίσημα ο Σένκεφελντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ανανέωσε κι επίσημα ο Σένκεφελντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.