ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Βόβορας: «Έχουμε μια σύνθετη δουλειά στην άμυνα κόντρα στην Βαλένθια»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία το πρωί της Δευτέρας (16/11) και ο Γιώργος Βόβορας επέλεξε να πάρει μαζί του 13 παίκτες για τα παιχνίδια με την Βαλένθια (17/11, 22:00) και την Μπασκόνια (19/11, 21:30).
Βόβορας: «Έχουμε μια σύνθετη δουλειά στην άμυνα κόντρα στην Βαλένθια»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία  το πρωί της Δευτέρας (16/11) εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βαλένθια(17/11, 22.00). Ο Γιώργος Βόβορας πήρε μαζί του 13 παίκτες και κατά την αναχώρηση έκανε δηλώσεις. 

Ο Γιώργος Βόβορας σχετικά για το παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» δήλωσε: «Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ.

Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Όσο για τα προηγούμενα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Εφές αλλά και τα προσεχή με την Βαλένθια και την Μπακόνια, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόβορας: «Έχουμε μια σύνθετη δουλειά στην άμυνα κόντρα στην Βαλένθια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ