ΠΑΡΑFOOTBALL

Mirror – Σεμέδο: Όταν δεν αποδίδεται σωστά ούτε μία αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος

Βγαίνει Κυριακάτικα η Mirror στην Αγγλία. Κολοσσός ειδησεογραφικός, αναντίρρητα, αλλά όχι πρότυπο εγκυρότητας, μακριά από αποκλειστικότητες
Mirror – Σεμέδο: Όταν δεν αποδίδεται σωστά ούτε μία αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος

Θα τσιγκλάω μέχρι να βρω ανταπόκριση.

Βγαίνει λοιπόν Κυριακάτικα η Mirror στην Αγγλία. Κολοσσός ειδησεογραφικός, αναντίρρητα, αλλά όχι πρότυπο εγκυρότητας και εδώ και χρόνια μακριά από τις αποκλειστικότητες.

Και, στο site της, γράφει για τον Σεμέδο και την Λίβερπουλ. Οχι με υπογραφή ρεπόρτερ Λίβερπουλ, αλλά με υπογραφή του «υπεύθυνου της βραδινής βάρδιας».

Επιπρόσθετα, ξεκάθαρα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις πορτογαλικές αναφορές του θέματος.

Πουθενά δεν λέγεται ότι η εφημερίδα επιβεβαιώνει με τις δικές της πληροφορίες, ή οτιδήποτε σχετικό.

Απλώς αναπαράγεται η αρχική πληροφορία (by the way, το δημοσίευμα το αρχικό, το βρήκε κανείς;) και τίποτα περισσότερο.

Και επίσης, πάντα όμως «χρεωμένο» σε πορτογαλικές πηγές, πως η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει πρόταση 8 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα.

Ξέρετε πόσο είναι σε ευρώ; Σκάρτα 9 «χαρτιά». Η μεταφορά στα ελληνικά έλεγε για πρόταση 11. Ούτε καν μια αντιστοιχία στην ισοτιμία. Ετσι μας το είπαν, έτσι σας το λέμε ένα πράγμα.

Και, για την οικονομία της συζήτησης, προσπερνώντας όλα τα – δημοσιογραφικά – αφερέγγυα ως προς την επιβεβαίωση της ύπαρξης σχετικού θέματος, με τα 9 ή και τα (λανθασμένα σε απόδοση) 11, ο Ολυμπιακός θα τον έδινε τον Σεμέδο;

Ποτέ, σύμφωνα με τις βολικές ως προς το timing διαρροές. To be continued…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mirror – Σεμέδο: Όταν δεν αποδίδεται σωστά ούτε μία αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.