ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Θέλουν να τορπιλίσουν το ντέρμπι, τα μάτια όλων ανοιχτά»

Η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
ΠΑΟΚ: «Θέλουν να τορπιλίσουν το ντέρμπι, τα μάτια όλων ανοιχτά»

Τις τελευταίες μέρες έγινε μία προσπάθεια να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά όπως αναφέρουν στην θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ, το ντου της αστυνομίας έχει σκοπό να τορπιλίσει αυτή την προσπάθεια…

«Ενώ έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε ο σημερινός αγώνας να ξεκινήσει και να τελειώσει κανονικά και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε κάνει ότι ήταν δυνατόν, έρχονται κάποιοι και τορπιλίζουν αυτήν την προσπάθεια», αναφέρουν αρχικά οι «ασπρόμαυροι» για να προσθέσουν: «Αποτελεί έναν λόγο παραπάνω, για να έχουμε τα μάτια μας, ανοιχτά…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα 23 χρόνια ανίκητης Τούμπας και η νέα παράδοση! (vids)

Να θυμίσουμε ότι οι Αστυνομικές δυνάμεις δεν βρήκαν τίποτα παρά ένα πανό στην έδρα του Δικεφάλου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Άκαρπο» το ντου της αστυνομίας στην Τούμπα

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Θέλουν να τορπιλίσουν το ντέρμπι, τα μάτια όλων ανοιχτά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.