ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε τουρνουά στη Γαλλία οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Οι Πρωταθλητές της Super League Κ-17, θα συμμετάσχουν για 2η συνεχόμενη χρονιά σε τουρνουά στο Ρεζέ.
Σε τουρνουά στη Γαλλία οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Για το Ρεζέ (Ναντ) της Γαλλίας, αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (17/5) η αποστολή της Πρωταθλήτριας ομάδας Κ-17 του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει από τις 18 έως τις 20 Μαΐου η Ρεζέ.

Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόσκληση της γαλλικής ομάδας και θα συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο την περασμένη χρονιά είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Η ομάδα του Πειραιά είναι στο Γ’ όμιλο μαζί με τη Ρεζέ, την Τουρ και τη Μουλιέν, και αρχίζει τους αγώνες της την Παρασκευή (18/5) απέναντι στη Ρεζέ.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι: Βασίλης Βούζας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσος Θέος, Μάκης Βενιαμίν, Βαγγέλης Κουτσογιάννης, Θωμάς Θωμάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε τουρνουά στη Γαλλία οι Έφηβοι του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.