STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ – Άρης: «Συστημένη» σέντρα του Σάκιτς, άπιαστη κεφαλιά ο Μάνος και 0-1 (vid)

Προβάδισμα με 1-0 από το 18ο λεπτό για την ομάδα του Μάντζιου χάρη σε κεφαλιά που έκανε ο Δημήτρης Μάνος μετά τη σέντρα του Σάκιτς.
ΑΕΛ – Άρης: «Συστημένη» σέντρα του Σάκιτς, άπιαστη κεφαλιά ο Μάνος και 0-1 (vid)

ΑΕΛ – Άρης: Προβάδισμα με 1-0 από το 18ο λεπτό της εξ αναβολής αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Super League, έχει πάρει η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Σκόρερ ο Δημήτρης Μάνος με έξοχη κεφαλιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Ματέο Γκαρσία έδωσε τη μπάλα στα πλάγια στον Εμάνουελ Σάκιτς, εκείνος προχώρησε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε αριστοτεχνική σέντρα για την περιοχή.

Με τη σειρά του ο Μάνος έβαλε άψογα το σώμα του πιάνοντας μια… άπιαστη κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα Νάγκι να μην μπορεί αν κάνει τίποτα για να σώσει την εστία του από την παραβίαση.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Άρη επί της ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ – Άρης: «Συστημένη» σέντρα του Σάκιτς, άπιαστη κεφαλιά ο Μάνος και 0-1 (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.