ΑΡΗΣ

Μάντζιος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε» (vid)

Ο Άρης πέρασε... αέρα από την ΑΕΛ, επικρατώντας με 3-0 και ο Άκης Μάντζιος δήλωσε μετά το ματς σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας του.
Μάντζιος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε» (vid)

Ο Άρης πέρασε… αέρα από την ΑΕΛ, επικρατώντας με 3-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής κι επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του ματς ο Άκης Μάντζιος δήλωσε σίγουρος πως ο Άρης θα αντιδρούσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Ήταν μια νίκη αρκετά δύσκολη. Το ζητούμενο ήταν ότι θέλαμε να αντιδράσουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε! Μας στενοχώρησε η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρέασε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δουλέψαμε καλά, μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι της Λάρισας, κάναμε τα γκολ, είχαμε κι άλλες φάσεις, είχε και η ΑΕΛ.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά σε τρεις μέρες έχουμε ένα ακόμα εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι (με τον Ατρόμητο)», είπε αρχικά ο Μάντζιος.

Ρωτήθηκε για την επίδοση του Άρη εκτός έδρας με μηδέν γκολ παθητικό και απάντησε: «Δεν κοιτάμε στατιστικά, ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα, να παίρνει νίκες και να χτίζει χαρακτήρα. Χαμηλά το κεφάλι, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν δεν τα παλέψεις, δεν τα ιδρώσεις, δεν θα πάρεις αυτό που δικαιούσε».

Ρωτήθηκε τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι και απάντησε: «Πολλά κρατάμε. Τη σοβαρότητα,την πειθαρχία και τη προσαρμογή στο παιχνίδι της Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να προσαρμόζεται μια ομάδα στο παιχνίδι του αντιπάλου», κατέληξε ο Μάντζιος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντζιος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.