ΣΤΙΒΟΣ

Κορυφαία αθλήτρια για το 2020 η Γιούλιμαρ Ρόχας!

Η Γιούλιμαρ Ρόχας, κορυφαία αθλήτρια του τριπλούν αναδείχθηκε σήμερα η καλύτερη  αθλήτρια της χρονιάς από την World Athletics. Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας για την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε η άλτρια του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας. Η αθλήτρια από την Βενεζουέλα, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για το συγκεκριμένο βραβείο αν λάβει κάποιος...
Κορυφαία αθλήτρια για το 2020 η Γιούλιμαρ Ρόχας!

Η Γιούλιμαρ Ρόχας, κορυφαία αθλήτρια του τριπλούν αναδείχθηκε σήμερα η καλύτερη  αθλήτρια της χρονιάς από την World Athletics.

Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας για την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε η άλτρια του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας. Η αθλήτρια από την Βενεζουέλα, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για το συγκεκριμένο βραβείο αν λάβει κάποιος υπόψιν του τα επιτεύγματά της φέτος και εν τέλει επιβεβαίωσε τα προγνωστικά.

Η 26χρονη  Ρόχας, φέτος κατάφερε μεταξύ άλλων να κάνει δικό της το παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν με 15.43. Ενώ, ολοκλήρωσε αήττητη την ιδιαίτερη χρονιά που πέρασε. Αξίζει να σημειωθεί το  ότι η ανάδειξη της καλύτερης αθλήτριας για το 2020, βγήκε μετά από ψηφοφορία του συμβουλίου, των μελών της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, αλλά και του κόσμου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυφαία αθλήτρια για το 2020 η Γιούλιμαρ Ρόχας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.