MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος το δικό τους lockdown – Επιστρέφουν!

Παρά το γεγονός πως ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με δυο τηλεοπτικούς σταθμούς για τους Ράδιο Αρβύλα, καμία συμφωνία δεν έχει κλείσει μέχρι τώρα και έτσι η πρώτη εκπομπή θα βγει στον αέρα διαδικτυακά.
Ράδιο Αρβύλα: Τέλος το δικό τους lockdown – Επιστρέφουν!

Την 7η Δεκέμβρη η μόνη… καραντίνα που θα τελειώσει είναι της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν με νέα εκπομπή, όχι στους τηλεοπτικούς δέκτες. Παρά το γεγονός πως ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με δυο τηλεοπτικούς σταθμούς για τους Ράδιο Αρβύλα, καμία συμφωνία δεν έχει κλείσει μέχρι τώρα και έτσι η πρώτη εκπομπή θα βγει στον αέρα διαδικτυακά, στο Youtube…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε χθες (vid)

Το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σεζόν ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά ακόμα, αν και όλα δείχνουν ότι με ένα απ’ τα δυο κανάλια θα επέλθει συμφωνία και το «Ράδιο Αρβύλα» θα βρει ξανά τηλεοπτική στέγη.

Δείτε το τρέιλερ για την εκπομπή της Δευτέρας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ράδιο Αρβύλα: Τέλος το δικό τους lockdown – Επιστρέφουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.