ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Πόρτο: Με αυτούς ήρθαν οι Πορτογάλοι

Η αποστολή της Πόρτο για τον αγώνα Ολυμπιακός - Πόρτο το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη...
Ολυμπιακός – Πόρτο: Με αυτούς ήρθαν οι Πορτογάλοι

Στην Ελλάδα ήρθε η Πόρτο για τον αγώνα της Τετάρτης Ολυμπιακός – Πόρτο.

Το τελευταίο ματς των ομίλων στο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός – Πόρτο, με μοναδικό στόχο των «ερυθρόλευκων» η νίκη για να περάσει στο Europa League.

Από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, έχοντας τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην αποστολή του συμπεριέλαβε τον Λουμ, ο οποίος συνήλθε από τον κορονοϊό. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μαρκάνο, όπως και ο Εμπαγέ.

Η αποστολή της Πόρτο αποτελείται από τους Μαρτσεσίν, Ντιόγκο Κόστα, Κλάουντιο Ράμος, Πέπε, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Μαναφά, Εμπεμπά, Νανού, Σαρ, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Γκρούγιτς, Μπαρό, Οτάβιο, Ολιβέιρα, Φελίπε Άντερσον, Φάμπιο Βιέιρα, Κορόνα και Λουμ, Μαρεγκά, Λουίς Ντίας, Ταρεμί, Κορόνα, Ζοάο Μάριο, Μαρτίνες, Εβανίλσον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Πόρτο: Με αυτούς ήρθαν οι Πορτογάλοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.