NBA

NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε υπέρβαρος – Χαμός στο Twitter (pics)

Τα πλάνα του Τζέιμς Χάρντεν από την προθέρμανση για το παιχνίδι απέναντι στους Σπερς δεν είναι καθόλου κολακευτικά και δείχνουν ότι ο «Μούσιας» έχει παχύνει πολύ και το συγκεκριμένο γεγονός
NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε υπέρβαρος – Χαμός στο Twitter (pics)

Ο Τζέιμς Χάρντεν στην επιστροφή του στη δράση μετά το αίτημα για trade εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά και η εικόνα του έχει γίνει trend στο Twitter.

Τα πλάνα του Τζέιμς Χάρντεν από την προθέρμανση για το παιχνίδι απέναντι στους Σπερς δεν είναι καθόλου κολακευτικά και δείχνουν ότι ο «Μούσιας» έχει παχύνει πολύ και το συγκεκριμένο γεγονός μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στα social media.

Παρ’ όλα αυτά, ο σταρ των Ρόκετς πέτυχε 12 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 112-98, ωστόσο εάν θέλει να επιστρέψει σε… νορμάλ για εκείνον επίπεδα θα πρέπει να λιώσει στη γυμναστική.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε υπέρβαρος – Χαμός στο Twitter (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.