NBA

Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανέωσε με τους Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε στους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο γεγονός
Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τους Μιλγουόκι Μπακς, μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός και το πως έφτασε σε συμφωνία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο supermax συμβόλαιο για να μείνει στο Μιλγουόκι έως το 2025 και πιθανότητα το καλοκαίρι του 2026, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση, εμφανώς χαρούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: Μυθικό βίντεο των Μπακς για τον απόλυτο σταρ τους!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι! Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια» και συνέχισε λέγοντας ότι: «γιόρτασα το νέο συμβόλαιο αγοράζοντας παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση. Όλο αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο όλο το καλοκαίρι, αν και ήξερα τι ήθελα».

Ο Greek Freak σημείωσε επίσης πως: «Ελπίζω η υπογραφή μου να βοηθήσει ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το Μιλγουόκι για τους μελλοντικούς free agents. Εχουμε έναν σπουδαίο χειμώνα εδώ! Στο τέλος της ημέρας, ελπίζω όποιος έρθει, να έρθει επειδή έχουμε έναν σπουδαίο οργανισμό, αν κι εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν. Αυτή είναι δουλειά του front office, είναι κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν καθώς έχουν ήδη κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο για το μέλλον της οικογένειάς μου; Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου χτίσουν ένα άγαλμα κι ο πατέρας μου να είναι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.