STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – ΠΑΟΚ: Ας μιλήσουμε επιτέλους για ποδόσφαιρο (vid)

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, ο Άρης προσαρμόστηκε στην πορεία – και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα του ατού με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του
Άρης – ΠΑΟΚ: Ας μιλήσουμε επιτέλους για ποδόσφαιρο (vid)

Το Άρης – ΠΑΟΚ συζητήθηκε ελάχιστα για το αγωνιστικό κομμάτι και η κουβέντα αναλώθηκε σε χίλια δυο εξωαγωνιστικά θέματα. 

Όπως αναφέρει το repress.gr η αλήθεια είναι πως η όποια προσπάθεια για συζήτηση για το τακτικό κομμάτι του Άρης – ΠΑΟΚ γινόταν τις πρώτες μέρες, θα… θαβόταν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, ο Άρης προσαρμόστηκε στην πορεία – και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα του ατού με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του – και από τη στιγμή που προηγήθηκε, πήγε το ματς στα μέτρα του, με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν απαντήσεις ούτε από τους 11 που ξεκίνησαν ούτε από τον Πάμπλο Γκαρσία μέσω αλλαγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bachelor: ΠΑΟΚτσής… πεθερός αντέδρασε για τον «Ολυμπιακό» Βασιλάκο – «Πάμε να φύγουμε» (vid)

Ο ΠΑΟΚ πίεσε σωστά… για λίγο

Η πίεση των Αουγκούστο και Τσιγγάρα και οι μεταβιβάσεις του Σβαμπ πάντα δίνουν στους ασπρόμαυρους αυτό που ψάχνουν. Την ταχύτητα στη μετάβαση της μπάλας στους επιθετικούς. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Και το κακό για τους «ασπρόμαυρους» ήταν ότι η τριάδα στη μεσαία γραμμή μέτρησε μια σειρά από λάθος πάσες που οδηγούσαν σε απώλεια κατοχής, με κάποιες από αυτές να δημιουργούν και επικίνδυνες καταστάσεις στα μετόπισθεν

Ο Άρης «κλείδωσε» Τζόλη – Ζίβκοβιτς

Ο Άρης ήταν διαβασμένος. Ήξερε πως θα πρέπει να βρει τρόπο να μη δώσει χώρο στους Ζίβκοβιτς και Τζόλη. Και για να γίνει αυτό, ένας παίκτης δεν φτάνει. Οι ακραίοι αμυντικοί (Σάκιτς, Σούντγκρεν) είχαν βοήθειες, με τους συμπαίκτες τους να ακολουθούν πιστά τις εντολές του Μάντζιου.

Η κακή βραδιά του Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί σημείο αναφορά για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ειδικά στις βραδιές που τα… βρίσκει με τον Τζόλη και οι κινήσεις τους στον χώρο πονοκεφαλιάζουν τον αντίπαλο. Στην αναμέτρηση με τον Άρη, ο ακραίος αμυντικός ήταν σε κακή βραδιά με λάθος επιλογές και λάθος κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ είχε plan A. Το γνωστό… Όλες οι ομάδες έχουν ένα plan A και προσπαθούν να το εφαρμόσουν. Ο Άρης υπηρέτησε το πλάνο – απάντηση, που το υπηρέτησε και με τις αλλαγές του. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα plan B, ενώ παράλληλα παίκτες – κλειδιά το plan A υστέρησαν. Να γίνει αναφορά στις απουσίες τις κάθε ομάδας; Την ιστορία, τη γράφουν πάντα οι παρόντες και όχι τα «αν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΠΑΟΚ: Ας μιλήσουμε επιτέλους για ποδόσφαιρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.