ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Μετά τις 7 Ιανουαρίου οι αποφάσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Μετά τις 7 Ιανουαρίου του 2021 αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ήταν προγραμματισμένα  τον συγκεκριμένο μήνα. Πιο αναλυτικά,   όσον αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα 5χλμ. Βάδην Ανδρών – Γυναικών (Μέγαρα, 24 Ιανουαρίου 2021, και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος (Πηγή Τρικάλων, 31 Ιανουαρίου 2021), αναμένεται να υπάρξει νέα εξέλιξη και αποφάσεις σχετικά με...
Στίβος: Μετά τις 7 Ιανουαρίου οι αποφάσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Μετά τις 7 Ιανουαρίου του 2021 αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ήταν προγραμματισμένα  τον συγκεκριμένο μήνα.

Πιο αναλυτικά,   όσον αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα 5χλμ. Βάδην Ανδρών – Γυναικών (Μέγαρα, 24 Ιανουαρίου 2021, και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος (Πηγή Τρικάλων, 31 Ιανουαρίου 2021), αναμένεται να υπάρξει νέα εξέλιξη και αποφάσεις σχετικά με την διεξαγωγή τους ή  τυχόν μετάθεση τους, μετά τις 7 Ιανουαρίου.

Αυτό διότι μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοιο στην χώρα μας. Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή τους ή μη των συγκεκριμένων πανελληνίων πρωταθλημάτων θα παίξουν οι ανακοινώσεις της  πολιτείας για την άρση ή την συνέχιση των περιοριστικών μέτρων και του Lockdown.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Μετά τις 7 Ιανουαρίου οι αποφάσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.