ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πώς φτάσαμε στην έκρηξη του Μπόλονι με τον Βιγιαφάνιες

Σε ελάσσον θέμα έχει μετατραπεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το βαθμολογικό ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να είναι το πρωτεύον.  Ο στόχος της τετράδας με τα τωρινά δεδομένα δεν φαντάζει εφικτός και σε πρώτη φάση το βασικό είναι...
Παναθηναϊκός: Πώς φτάσαμε στην έκρηξη του Μπόλονι με τον Βιγιαφάνιες

Σε ελάσσον θέμα έχει μετατραπεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το βαθμολογικό ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να είναι το πρωτεύον. 

Ο στόχος της τετράδας με τα τωρινά δεδομένα δεν φαντάζει εφικτός και σε πρώτη φάση το βασικό είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός και πάλι ομάδα. Αυτό ήταν το βασικό σκεπτικό και όταν προσελήφθη ο Λάζλο Μπόλονι. Αναζητήθηκε ένας προπονητής που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και ταυτόχρονα να μπορεί να συμμαζέψει την κατάσταση και να βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Το τελευταίο δεν έχει γίνει έως τώρα. Τα κρούσματα απειθαρχίας επί των ημερών του είναι πολλά. Μπορεί να παρέλαβε καμένη γη, αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσει να υπάρχει άλλοθι για εκείνον. Μετά από ένα χρονικό διάστημα για ό,τι συμβαίνει δεν μπορεί να φταίει ο προηγούμενος.

Το ξέσπασμά του μετά την ήττα στην Τούμπα δεν ήταν τυχαίο. Ο Μπόλονι έβγαλε τον Λούκας Βιγιαφάνιες στη σέντρα και αυτή η ενέργειά του δεν εξέπληξε πολλούς. Μπορεί να πει κανείς πως θα γινόταν κάποια στιγμή. Καιρό τώρα κρατιόταν ο Ρουμάνος τεχνικός με διάφορα που είχαν συμβεί τόσο με τον Αργεντινό όσο και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Η… πηγή του κακού με τον «Βίγια» ξεκινάει από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος είχε πει και κάνει διάφορα τότε και ας μη βγήκαν προς τα έξω. Ακόμα και για το πότε έπρεπε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο είχε άποψη. Θεωρούσε πως άργησε να γίνει η αλλαγή του και είχε στραβώσει αρκετά.

Ακολούθησε η συνάντηση παικτών με τη διοίκηση. Επ’ αυτού ο 67χρονος τεχνικός είχε δηλώσει πριν τον Παναιτωλικό τα ακόλουθα: «Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί συνέβησαν στο τέλος του αγώνα (σ.σ. στο «Γ. Καραϊσκάκης»), αλλά όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλο για να πουλήσεις περισσότερο, είναι κάτι που γίνεται συνέχεια και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω πως με την ωριμότητα που τους διακρίνει κατανόησαν πως ίσως ένας άλλος αντιμετώπισης είναι περισσότερο σωστός».

Το τι ειπώθηκε μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών φυσικά και έφτασε στα αφτιά του Μπόλονι και δεν τον ενθουσίασε. Ήρθε, λοιπόν, το ματς με τον ΠΑΟΚ και η αντίδραση που είχε ο Βιγιαφάνιες όταν έγινε αλλαγή. Αντίδραση που ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Γι’ αυτό και απασφάλισε ο Μπόλονι. Του τα είχε… μαζεμένα του παίκτη του. Το ερώτημα είναι πού θα οδηγήσει αυτή η ολομέτωπη επίθεση. Δύσκολα πάντως θα βγει σε καλό του Παναθηναϊκού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πώς φτάσαμε στην έκρηξη του Μπόλονι με τον Βιγιαφάνιες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.