ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μουνάφο: «Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη συνέχεια μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο
Μουνάφο: «Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, μίλησε για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση αν θέλει να φτάσει ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα και ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη. Όταν πετύχαμε το γκολ ξυπνήσαμε και βγήκαμε μπροστά. Πετύχαμε και δεύτερο γκολ, όμως κάπου εκεί αδρανήσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Αφήσαμε δύο παίκτες να φτάσουν εύκολα στην περιοχή και μετά κάναμε ένα παιδικό φάουλ. Γενικά ήταν πολλά λάθη σε μία φάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-2: Ο Κρίζμαν χάρισε τον βαθμό στον ΠΑΣ – «Αυτοκτόνησαν» οι Αρκάδες

Για τη νέα χρονιά: «Να φύγει αυτή η αρρώστια που μας έχει τρελάνει όλους. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους και αυτό είναι το χειρότερο. Εύχομαι να περάσει αυτή η κατάσταση και να έχει όλος ο κόσμος υγεία. Να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουνάφο: «Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά πρέπει να βελτιωθούμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.