AGENT GREEK

Παναθηναϊκός: Πάντα ένας είναι ο χαμένος!

Το live «δώσιμο» του Βιγιαφάνιες από τον Μπόλονι, δεδομένα δεν άρεσε στα αποδυτήρια, τα οποία έτσι κι αλλιώς αφορμή ψάχνουν τελευταία.
Παναθηναϊκός: Πάντα ένας είναι ο χαμένος!

Πολύ «ψωμί» στον Παναθηναϊκό από την Τούμπα. Αφήνω τελείως το αγωνιστικό. Στην τελική, αυτά είναι ξεκάθαρα και προς κριτική δημοσίως. Πάω στα ρέστα.

Ανεξαρτήτως αν είχε δίκιο, αν «φόρτωσε», αν οτιδήποτε, η δήλωσε του Μπόλονι για τον Βιγιαφάνιες μετά το ντέρμπι είναι (αυτο)καταστροφική.

Ο Αργεντινός, ανεξαρτήτως αν είχε μείνει κρυφό ρεπορταζιακά, είχε πρωτοστατήσει στα όσα είχαν γίνει στο «Καραϊσκάκης» και ο Ρουμάνος δεν το είχε ξεχάσει.

Γκρινιάζει, μουρμουρίζει ακόμη και στις προπονήσεις, εξ ου και το «πρόβλημα συμπεριφοράς» που επισήμανε ο Μπόλονι. Το θέμα όμως είναι πως ο «Βίγια» δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν αρκετοί που συμμερίζονται και την άποψη και τα συναισθήματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Γνωστό το πρόβλημα του Διούδη

Και η επιλογή, αυθόρμητη ή όχι, προϊόν φόρτισης ή όχι, του Μπόλονι να ξεσπαθώσει κατά του πλέον ακριβοπληρωμένου του ρόστερ και δύναμη επιρροής στα αποδυτήρια δεν ήταν έξυπνη. Και δεδομένα, θα την βρει μπροστά του.

Σήμερα, αύριο, μεθαύριο, αυτά όλα, αν φύγουν από τα στενά των αποδυτηρίων και βγουν σε κοινή θέα, τότε το παιχνίδι χάθηκε. Και συνήθως, πέραν της ομάδας, ο χαμένος σε τέτοια παιχνίδια είναι ο ένας, όχι οι πολλοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πάντα ένας είναι ο χαμένος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.