ΑΡΗΣ

Άρης: Και ο Αμρ Ουάρντα στη μεταγραφική λίστα!

Την περίπτωση απόκτησης του Αμρ Ουάρντα που αγωνίζεται στον ΝΠΣ Βόλο εξετάζει ο Άρης, με τον 27χρονο Αιγύπτιο να αρέσει στον Καρυπίδη.
Άρης: Και ο Αμρ Ουάρντα στη μεταγραφική λίστα!

Ο Άρης σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να ενισχύσει όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ που υπάρχει. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κάνει πορεία πρωταθλητισμού κι έτσι ο μεγαλομέτοχός της θέλει να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στον 51χρονο τεχνικό.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης εξετάζει την περίπτωση και του Αμρ Ουάρντα που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου!

Οι «κίτρινοι» τσεκάρουν τα δεδομένα προκειμένου να φέρουν τον ταλαντούχο Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό στο «Βικελίδης».

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους βολιώτες στα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι από τον προσεχή Ιανουάριο ο Ουάρντα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Βεβαίως ο Άρης βλέπει μήπως μπορεί να φέρει τον παίκτη νωρίτερα (από τώρα δηλαδή) κι έτσι εξετάζει το ενδεχόμενο μήπως ο διεθνής Αιγύπτιος αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα της Μαγνησίας. Κάτι σίγουρα δύσκολο.

Ο παίκτης αρέσει στον Θόδωρο Καρυπίδη, κάτι το οποίο άλλωστε είχε παραδεχθεί ο ίδιος και το περασμένο καλοκαίρι στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει.

Φέτος ο Ουάρντα μετρά 9 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ  η περίπτωση θα προχωρήσει κάτω υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Άλλωστε ο Άρης δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός φορ κι ενός αριστερού μπακ που θα μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν το Αιγύπτιο και μένει να δούμε το επόμενο διάστημα αν θα υπάρχουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Κάνει την υπέρβαση με Γκερέρο

Τα στατιστικά της καριέρας του Αμρ Ουάρντα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Και ο Αμρ Ουάρντα στη μεταγραφική λίστα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.