ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντρεοσί: Προανήγγειλε προσθήκες και αποχωρήσεις

Ο Πιερ Ντρεοσί μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και τους ενημέρωσε για το τι μέλλει γενέσθαι.
Ντρεοσί: Προανήγγειλε προσθήκες και αποχωρήσεις

Ο Πιέρ Ντρεοσί μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και τους ενημέρωσε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής τόνισε τα προφανή, συγκεκριμένα ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν και ότι κάποιοι άλλοι θα έρθουν.

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ», ήταν μερικές από τις ατάκες του Ντρεοσί προς τους παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν οι υποθέσεις επέκτασης με τους Βασίλη Ζαγαρίτη, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Βασίλη Ξενόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο αναφορικά με τον Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αποτελεί επί της ουσίας «ξένο σώμα».

Ως γνωστόν, ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει εντολή στο γραφείο που τον εκπροσωπεί να του βρει ποδοσφαιρική στέγη, καθώς δε θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα χωρίς να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ, έχει διαμορφωθεί μία λίστα για παν ενδεχόμενο, αφού οι τελευταίες εξελίξεις με τους Βασίλη Ζαγαρίτη και Χουάνκαρ δεν είναι αυτές που θα περίμεναν στο «τριφύλλι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Το «έγκλημα» του Ντρεοσί με τον Ζαγαρίτη

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντρεοσί: Προανήγγειλε προσθήκες και αποχωρήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.