ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Και τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα

Τρεις είναι πλέον οι άνθρωποι που έχει προσβάλει ο Κοροναϊός, αφού όπως έγινε γνωστό από τον Βασίλη Κικίλια, έχουμε και τρίτο κρούσμα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε μετά την 38χρονη και το συγγενικό της πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, έχουμε ακόμα μία περίπτωση θετικού δείγματος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροναϊός: Επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη Ο υπουργός Υγείας...
Κορονοϊός: Και τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα

Τρεις είναι πλέον οι άνθρωποι που έχει προσβάλει ο Κοροναϊός, αφού όπως έγινε γνωστό από τον Βασίλη Κικίλια, έχουμε και τρίτο κρούσμα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε μετά την 38χρονη και το συγγενικό της πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, έχουμε ακόμα μία περίπτωση θετικού δείγματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροναϊός: Επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας, προκειμένου να μην υπάρχει εξάπλωση μέσω αυτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Και τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.